Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın çabucak insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesi bağırsakin yangın kapısı son aşama nazik bir öneme sahiptir.

Firmamız ile yapacağınız münasebetlerde, biz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile kanuni zorunlulukları da aritmetik ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Hiç acaba yok ki yangın felaketi, sene içre emanet yitirilmesine illet olan en kebir etmenler arasındadır. Yangın felaketi az çok kısaca bir müddet içinde geniş alana yayılması ve hem can hem bile esrar yitirilmesine illet olması ile bilinmektedir. Özellikle de güçlü binada olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında can ve esrar kaybı peşış göstermektedir. Zati yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Düzenek odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının kenarı saf otomasyon sistemlerine muvafık aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın bapları camlı olabilir.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 saat ile 2 vakit ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden sarrafiyelamışsa hariçya, dışarıdan temellamışsa bağırsakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve sevimli-mal kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlar.

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla bu arada istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması kuruluşlabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Isıya dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından dolayıdır. İmalat başka kapı imalatları üzere değildir. Nazarıitibar edilmesi gereken noktalar vardır.

Bu nedenle daha erdemli bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında vikaye katkısızlamaz ve bu nedenle elan bağan bir fiyata sahiptir.

Dolgu kullanılarak kapı işsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda amelî açılacak şekilde Yangın Bapsı itimat kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair spesiyalist personelimiz aracılığıyla kaleme kırmızıınan bu yazgımızda;

Yangın kapısı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da aşina bu kollar olağan kapı kolu kabil olur.

Malzeme: Yangın baplarında ekseri çelik yahut ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı daha pekliklidir.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın kapısı, evgin çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta sürdürmek üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın bapları şayan fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı Yangın Merdiveni Kapısı olanlar en çok kullanılan ve amaca yaraşır olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa baplarak kapı teftih zamanını kısaltmak ve insanların amelî tahliye olmalarını sağlar.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden bünyelır. Bu malzemelerin yerı sıra, yangın kapıları çoğunlukla özel istila ve kapı menteşeleri kabil gayrı yangın dulda özelliklerine sahiptir.

Report this wiki page